Katso, mitä supertähdet odottavat hotellihuoneiltaan!

Jos ehdit jo kuvittelemaan, että Beyoncén ja Kardashianin klaanin kaltaiset julkkikset olivat maailman suurimpia diivoja, maltahan vielä hetki. Saatat yllättyä kun näet, mitä heidän siippansa vaativat hotellihuoneiltaan maailmaa kiertäessään! Tämä on totisinta totta, vaikka sitä saattaakin olla vaikea uskoa.

laadukas hotellihuone

Maailmanluokan tähdillä on varaa valittaa. Kun käynnissä on maailmanlaajuinen kiertue, tulee väkisinkin reissattua enemmän kuin ehkä tahtoisi. Tällöin monelle julkkikselle itselle miellyttävän majoituksen saaminen on ymmärrettävästi todella tärkeää, jotta olo olisi edes hieman kodinomaista ympäristöä muistuttava. Joskus meininki saattaa kuitenkin riistäytyä hiukan käsistä, sillä kun hinta ei ole millekään este, voivat huoneisiin kohdistuvat vaatimukset tuntua tavallisesta tallaajasta melko naurettavilta.

 

sylinterinmuotoinen maljakko

Sylinterinmuotoisia kukkaruukkuja ja mustia pyyheliinoja

Huippukuuluisa Kardashianin klaani elää yltäkylläisyydessä, mutta myös Kim Kardashianin aviomiehenä tunnettu räppäri Kanye West osaa diivailla urakalla. Useammasta lähteestä vahvistetaan, että Kanye haluaa hotellihuoneeseensa pelkästään sylinterinmuotoisia kukkaruukkuja, sillä ne miellyttävät miehen silmää eniten. Lisäksi huoneesta tulee löytyä Genelecs 1031a -mallin kaiuttimet, joiden hankkiminen on osoittautunut joillekin hotelleille hankalaksi siksi, että mallia ei ole valmistettu viimeiseen kymmeneen vuoteen. Lisäksi Kanye West tilaa lähes aina huoneeseensa mustat pyyheliinat, tietynmerkkisiä aamiaismuroja, mintunmakuista hammaslankaa sekä huipputyyriitä viskipulloja.

Kanye Westin tiedetään myös olevan täysin hurahtanut ihonhoitoon. Räppäri vaatiikin, että hotellihuoneesta löytyy aina kaksi tuubia Carmex-merkkistä huulivoidetta, yksi saippuapala L’Occitanelta, pullo Neutrogena-hilseshampoota, Neutrogenan kasvojenkuorintavoidetta sekä Nivean kosteusvoidetta.

 

nivea voide

21-asteinen huone ja tietynmerkkisiä tuoksukynttilöitä

Upealla Beyoncélla on diivan maine johtuen siitä, että muutaman kerran poptähti on noussut otsikoihin käyttäytymällä valikoivasti ja arvostelevasti. Viime aikoina mediaan vuotaneet tiedot kuitenkin paljastavat, että todellinen diiva taitaakin olla hänen aviomiehensä Jay-Z, jolle ei kelpaakaan ihan mikä tahansa kämppä. Jay-Z ei sentään vaadi tiettyä aamiaismuroa pöytäänsä, mutta mies on kieltänyt imuroimisen hänen huoneensa lähellä olevissa tiloissa, sillä se häiritsee häntä. Lisäksi Jay-Z on tiukasti kieltänyt hotellin henkilökunnalta ja muilta ihmisiltä konserttilippujen pyytämisen, sillä hän kokee sen noloksi. Jay-Z:n hotellihuoneessa lämpötilan on oltava kaikkina aikoina 21 celsiusasteessa ja lisäksi hän pyytää hotellia koristelemaan huoneensa tietynlaisilla tuoksukynttilöillä. Mitä alkoholijuomiin tulee, kelpuuttaa Jay-Z ainoastaan omistamansa yrityksen tuottaman Ace of Spades -shampanjan. Vaikka se kustantaa 500 euroa pullolta, ei hotellilla ole lupaa veloittaa miestä hänen omistamansa merkin juomista.

Jay-Z on myös ilmoittanut, että olipa hän missä päin hyvänsä maailmaa kiertueella, ei hän mielellään siirry paikasta toiseen millään muulla ajoneuvolla kuin mustalla Maybachilla, jota ajaa autonkuljettaja.

 

tuoksukynttilat

Lapset huomioon

Jay Z:tä ja Kanyeta yhdistää isyys, mutta Kanyella ei ole hotellihuoneensa suhteen mitään erikoisvaatimuksia silloin kun hänen lapsensa ovat mukana reissussa. Jay-Z on kuitenkin halunnut valmistaa silmäteränsä turvallisuuden ja pyytää lapsensa ollessa mukana huoneen muuttamista täysin lapsen kannalta turvalliseksi. Kaikki sähköpistorasiat ja terävät kulmat on peitetty ja huoneesta poistetaan kaikki sellaiset esineet, jotka voisivat mahdollisesti rikkoutua. Niin, ja Jay-Z:n pikkutyttärelle kelpaa ainoastaan luomutäysmaito!

 

Julkkisten vaatimuksia on nähty ennenkin

Poplaulaja Justin Timberlakella raportoidaan olevan todellinen hygieniapakkomielle, jonka vuoksi hän on valmis lähes mihin tahansa pitääkseen ympäristönsä putipuhtaana. Hotellissa yöpyessään Timberlake pyytää, että hotellin henkilökunta kiertäisi rakennuksessa parin tunnin välein puhdistamassa ovenkahvoja ja nappeja. Koska Timberlake ei ilmeisesti voi olla aivan varma siitä, että näin todella tapahtuu, on hänellä tapanaan varata itselleen ja taustajoukoilleen hotellista kokonainen kerros. Hygieniapakkomieleestä kertoo sekin, että Timberlake vaatii hotellin vaihtavan ilmastointisuodattimet juuri ennen miehen saapumista riippumatta siitä, onko ne vaihdettu hiljattain.

Kanadialaisella hittiartisti The Weekndilla ei ole aivan yhtä liioiteltuja vaatimuksia. Yksi pahe miehellä näyttää kuitenkin olevan, sillä hänen kerrotaan pyytäneen 100-tuumaisen televisioruudun huoneeseensa ennen esiintymistään. The Weeknd tunnetaan valtavana videopelien ystävänä, joten ajatuksena oli yksinkertaisesti päästä rentoutumaan hauskojen videopelien ääressä jättisuuren televisioruudun välityksellä.

Vain harva julkkis vetää vertoja vaatimuksissaan Madonnalle, joka tuntuukin olevan popin kuningattaren lisäksi mielestään kuningatar muutenkin. Madonnan kerrotaan esimerkiksi vuonna 2011 berliiniläisessä hotellissa maoittuessaan vaatineen hotellilta huoneen täydellistä remonttia aina uudesta maalipinnasta, valaistuksesta ja sängystä lähtien. Kyseessä ei ollut edes muutaman viikon majoitus, vaan yksi ainoa yö! Huhu kertoo, ettei Madonna voisi kuvitellakaan yöpyvänsä sängyssä, jossa on joskus nukkunut joku muukin.

 

suklaapatukoita

Arvaatko, kuka pyytää suklaapatukoita ja tupakkaa?

Eivät aivan kaikki supertähdet sentään sorru kohtuuttomuuksiin. Moni tähti on kiertueillaan huomattavasti vaatimattomampi ja tyytyy hyvätasoiseen hotellihuoneeseen sellaisena kuin se on.

Esimerkiksi huippusuosittu laulaja Adele voisi hyvin vaatia yhtä lailla vaikka kuuta taivaalta, mutta sen sijaan hän toivoo hotellihuoneestaan löytyvän Marlboro Light -askeja, suklaapatukoita, vaaleaa olutta sekä voileipiä, joissa ei ole tomaatteja. Lisäksi laulajattaren toiveena on, että kuka tahansa ilmaisen lipun Adelen konsertteihin saava lahjoittaisi englantilaiselle Sands-hyväntekeväisyysjärjestölle 20 dollaria.

adelen hymy

Leave a Comment